Kommande

19-20 augusti, Östergötlands Musikdagar, Linköping

I årets upplaga av Musikdagarna så dyker vi upp i lite annorlunda format. Istället för den stora festivalfinalen så spelar vi:
19/8 19.00, Equmeniakyrkan - Konserten Bird with Strings and Winds från hösten 2021 blev en sån succé att vi inte vill släppa den riktigt än. Nu kommer den till Linköping! Saxofonsolisterna Jonas Knutsson och Amanda Sedgwick har med sig oss, Östgötamusiken, Leo Lindberg på piano, Kenji Rabson på bas och Moussa Fadera på trummor i en härlig jazzkonsert med extra allt. Allt naturligtvis under ledning av vår egen Staffan Mårtensson. Efteråt blir det i vanlig ordning kammarmusikjam med orkesterns stämledare på Hotell Slottsparken!

21/8 08.30, Babettes Kafferi - Morgonklassiskt. Inled dagen med en gofrukost till några riktiga klassiker! SoFoCo bjuder på Edward Elgars vackra stråkserenad och sedan skickar vi ut stämledarna i Haydn's kända Kejsarkvartett.

Biljetter och mer info finns på musikdagar.com


2 oktober, Eric Ericson-hallen, Stockholm

SoFoCo möter Bengt Forsberg! Enligt sägningen "är de små får man ta två" gör vi tillsammans både Mozarts pianokonsert nr 14 och Gunnar de Frumeries Concertino för piano och stråkorkester. Därutöver bjuds det på orkesterpärlor av Andrée, Schnelzer och Elgar. Konserten genomförs i samarbete med Gunnar de Frumeries Minnesfond.


4 november, Ekerö kyrka
Vi gör Allhelgonakonsert i samarbete med Ekerö församling och Region Stockholm. Program annonseras senare, så håll utkik här eller på våra sociala medier!