Kommande

Som vi alla vet råder en pandemi i världen, som för oss innebär att all verksamhet vi planerar riskerar att ställas in, flyttas eller genomföras i annat format än tänkt. Det stoppar dock inte oss från att planera och våga hoppas, så här är våra spännande framtidsprojekt!


3 augusti 2021 - Parkteatern Galärparken, Stockholm

År 2021 skulle Astor Piazzolla ha fyllt 100 år och det måste vi ju fira! Program meddelas senare, men svängigt blir det, det vågar vi lova!


21 augusti 2021 - Missionskyrkan, Linköping

I vanlig ordning avslutar vi festivalen Östergötlands Musikdagar genom att bilda symfoniorkester tillsammans med Östgöta Blåsarsymfoniker och riva av några av den klassiska musikhistoriens bästa hits. I år med de strålande solisterna Ylva Larsdotter, violin, och Jakob Koranyi, cello, i Johannes Brahms enorma dubbelkonsert! Den som är i stan sen dagen innan kan också ta sig ett glas och höra orkesterns stämledare jamma lite kammarmusik i baren på Hotell Slottsparken!


13 september 2021 (flyttad från 25 april) - Eric Ericson-hallen, Stockholm

Vi spelar konsert! Vår kompis Pierre Wissmer har skrivit en concertino för flöjt, piano och stråkar som vi ska framföra med ett par häftiga solister. Utöver detta blir det Mendelssohn, Tjajkovskij och jubilaren Astor Piazzolla.


1 oktober 2021 (preliminärt datum, flyttad från 23 april), Maria Magdalena kyrka

Lunchkonsert i samarbete med Stadsmissionen. I en gratiskonsert för hemlösa bjuder vi på Mendelssohn och Tjajkovskij!


Datum TBA (Flyttad från 3 juni) - Dieselverkstan, Stockholm

Den legendariske saxofonisten Charlie Parker skulle ha fyllt 100 år 2020, men vi vet ju alla varför det inte kunde firas ordentligt. Vi firar därför Charlie Parker 101 år med konserten "Bird with Strings", där vi har slagit oss samman med blås från Blåsarsymfonikerna, harpist samt de otroliga saxofonsolisterna Jonas Knutsson och Amanda Sedgwick!